Coachella este unul dintre cele mai mari si ravnite festivaluri de muzica din lume. In ultimii ani, fanii trupelor din headline-uri au fuzionat cu miscarea divelor de street style, iar rezultatul a fost un mood-board cool pentru tine, plin de tinute de festival care te vor inspira pentru toate vacantele petrecute pe malul marii sau la un festival cum e Coachella.

tinute de festival

Anul acesta, pe scenele de la Coachella Valley Music and Arts Festival s-au perindat o multime de artisti, iar la picioarele lor, o multime de fashioniste americane s-au bucurat de fiecare clipa a festivalului. Headline-erii de anul acesta au fost Radiohead, Lady Gaga si Kendrick Lamar.

Cele mai memorabile momente ale festivalului au in timpul concertului sustinut de Lady Gaga, cand diva a interpretat solo, la pian, „Edge of glory“, una dintre piesele care au propulsat-o pe culmile gloriei in 2011. Apoi Radiohead au marcat festivalul cu un fail colosal cand vine vorba de defectiunile de sunet, dar pe care legendara trupa le-a depasit cu mult profesionalism, urmati de The Weekend, care a avut o scurta aparitie-surpriza si a interpretat doar trei dintre cel mai cunoscute piese ale sale: „Party monster”, „Starboy” si „Some Way”.

Nici prestatia lui Kendrick Lamar nu a fost una de trecut cu vederea, avand in vedere ca internetul vuieste, numind-o cel mai mare spectacol vizual al festivalului.

Uramreste cele mai stylish si lipsite de inhibitii aparitii ale divelor de la Coachella si inspira-te pentru propria selectie de tinute de festival

Dar dincolo de toate astea, ce s-a intamplat in multimea de fani a fost cu adevarat inspirat. Iata cateva tinute de festival care sunt de-a dreptul de pomina si care iti arata ca moda nu mai tine cont de reguli, mai ales la un festival de muzica.