Colectia Andreea Raicu la Cloud No. 9

Descopera Colectia Andreea Raicu la Cloud No. 9 si reimprospateaza-ti garderoba de primavara cu ajutorul noilor modele de rochii feminine, fuste seducatoare si topuri trendy.

Colectia Andreea Raicu la Cloud No. 9

Te asteptam sa descoperi Colectia Andreea Raicu la Cloud No. 9, pe 1 si 2 aprilie, de la 11:00 la 20:00.

Primavara se innoiesc garderobele, se numara designerii si se traseaza tendintele noului sezon la pop-up store-ul Cloud No. 9 care va avea loc pe 1 si 2 aprilie, la The Ark, in Bucuresti.

60 de designeri si branduri romanesti vor veni sa prezinte noile colectii de primavara-vara 2017. Selectia riguroasa a designerilor transforma Cloud No 9 intr-un spatiu creativ obligatoriu de vizitat de catre iubitoarele de moda si pentru oricine e in cautare de cadouri inspirate.

Ne bucuram ca ne aflam printre expozantii editiei de primavara, de la The Ark, alaturi de Otilia Flonta, Csila Tulogdy, Alexandra Nacu, Lure Studio, Izabela Groza, Mihaela Gherlan, Framboise, Monica Manu – AEP Jewelry, Obsidian, Luoana Virgohje- Luwa Leather, Izabela Mandoiu, Monalisa Ciuta, Alexandra Ghiorghie, Millissimo, Bookletta, Atelier Faiblesse, Adelina Petcan – HUMAN APJ, Natural Bucovinean, L’Armoire Desinee, Le reve du Michou, Army of Agency, Potocaliu, Log and Splinter.

Brandul nostru va fi prezent cu produse din Colectia Andreea Raicu, colectie care s-a nascut intr-un mod natural, din dorinta de a transpune stilul Andreei intr-o linie de haine. De asemenea, veti putea incerca piese din Colectia Studio Andreea Raicu, un concept nou cu produse ce respecta filozofia brandului, dar se încadreaza intr-o zona premium fie prin design, material sau detalii hand made la care se lucreaza ore intregi.

Te asteptam sa descoperi produsele noi si sa te bucuri de modelele deja devenite bestseller!