h&m studio

H&M Studio este o colectie speciala de piese vestimentare esentiale in editie limitata, destinata sezonului de toamna-iarna. In magazinele din Romania si din intreaga lume va fi disponibila din 8 septembrie. Iata care sunt cele mai cool piese pe care ti le poti comanda si online in toamna 2016!

Colectia H&M Studio toamna 2016 e inspirata din folclor

Show-ul s-a desfasurat zilele trecute in cadrul Paris Fashion Week, intr-o locatie renumita – cladirea Bursei de Comert din Paris si a fost urmarit live de peste 600 de persoane. Alaturi de redactorii de moda consacrati, printre invitati s-au numarat Emma Roberts, Ciara si Kate Mara. Vedete bine alese pentru a sta in front row deoarece sursele de inspiratie ale colectiei sunt femeile puternice si frumusetea spiritului liber.

Piesele vestimentare ale colectiei H&M Studio toamna 2016 imbina croielile de efect cu traditia si artizanatul suedez. Sunt din nou in atentie siluetele feminine cu umerii si talia accentuate, broderiile etno, gecile cu franjuri, palariile gaucho si ghetele de cowboy. Contrastul dintre croielile moderne minimaliste si elementele de artizanat preluate din traditiile si folclorul Suediei sunt de super impact.

H&M studio
Soo Joo Park
hm studio 2016-2017
Natasha Polly
HM Studio AW16
Amber Valetta
HMStudioAW16
Jourdan Dunn

Andreea Diaconu a fost vedeta pe catwalk

Ca de fiecare data in show-urile H&M, manechinele au fost alese dintre supermodelele din A list. Romanca Andreea Diaconu, Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Natasha Polly, Ashley Graham, Soo Joo Park si Hari Nef au purtat tinute care exprima individualitatea si diversitatea caracterului feminin. Acestea au defilat pe un podium creat special pentru a sugera limpezimea si farmecul unui lac inghetat, reflectand influenta temelor vestimentare cu accente nomade preluate din natura.

h&m studio

Piesele din colectia H&M Studio sunt realizate din materiale naturale, cu o mare atentie pentru detalii si finizaje impecabile si isi merita investitia pe termen lung. Dar vestea cea mai buna este ca fashionistele au la dispozitie cateva luni sa-si faca lista de preferinte si, de ce nu, sa inceapa organizarea garderobei de toamna inca de pe acum!

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: H&M, Guliver.