kendall jenner

Cu 10 ani in urma, Kendall Jenner avea doar 11 ani si probabil nici nu isi imagina ca in relativ scurt timp va fi incoroanta Fashion Icon-ul deceniului. Nu, nu este o gluma. Top-modelul de doar 21 de ani va primi inalta distinctie in cadrul evenimentului Fashion Media Awards, luna urmatoare, in cadrul saptamanii modei de la New York. Iata ce trebuie sa stii despre acest lucru si care e raspunsul la intrebarea „Merita Kendall un astfel de titlu?”

write to me 🌹 @laperlalingerie #LaPerla_Ambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ce este Fashion Media Awards

Nu este cazul sa ne inflamam pentru ca un top-model atat de tanar, cum este Kendall Jenner, primeste o astfel de distinctie. De ce? Pentru ca este foarte important si cine ii acorda aceasta distinctie. In primul rand, trebuie sa stii ca premile FMA sunt un eveniment relativ tanar in SUA. Mai exact, editia de anul acesta este doar a 5-a din istoria premiilor si, ca in fiecare an, vor fi probabil premiate aceleasi reviste print sau doar in editie digitala ( Elle, Harper’s Bazaar sau Business of Fashion) si aceleasi modele si aceiasi oameni de afaceri.

Kendall Jenner nu primeste premiul de Fashion Icon-ul deceniului de la o autoritate din lumea modei

Da, poti spune ca premiile Fashion Media Awards sunt mai mult o formalitate prin care oamenii din industria modei americane nu fac decat sa-si arate recunostinta unul fata de altul. Asta, desigur, daca este sa fim politicosi.

#SoSTONED @manoloblahnikhq Pictured above: "Bajan Princess"

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ce ar fi fost cu adevarat grav

Momentan, singurele premii din moda care si-au castigat porecla de „The Oscars of Fashion” sunt cele acordate de Consiliul Fashion Designerilor din America (CFDA). Si in cadrul acestor premii se ofera un premiu de Fashion Icon, dar ceva mai modest, fiind o distinctie acordata in fiecare an. In jurul acestui premiu, de Fashion Icon al anului, s-au vehiculat pana acum nume ca Michelle Obama sau Beyoncé Knowles, iar cateva dintre personalitatile care l-au primit sunt Rihanna, Pharrell Williams si Lady Gaga.

Deci ar fi fost un motiv de iritare daca si doar daca CFDA i-ar fi acordat premiul de Fashion Icon lui Kendall Jenner, dar asta probabil nu se va intampla prea curand. Nu pana cand Kendall nu ne demonstreaza ca poate mai mult. Mult mai mult!

sister power… girl power 👊🏽

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Putin context legat de familia Jenner-Kardashian

Acest premiu pe care Kendall Jenner il va primi nu este chiar intamplator. In luna august a acestui an, The Hollywood Reporter a avut o coperta cu toata familia Jenner-Kardashian pe ea. Titlul, „THE KARDASHIAN DECADE”, insirat cu cele mai majuscule dintre majuscule, vorbeste despre simplitate, la fel ca tonurile de nude din tinutele celor sase femei si despre modestie. Coincidenta? Desigur ca nu.

Deci este Kendall Jenner cel mai mare fashion icon al ultimului deceniu? Nu. Doar al familiei Jenner-Kardashian si asta este, in realitate, singura distinctie pe care o primeste momentan.

Iar asta e momentul in care pur si simplu nu putem sa nu ne intrebam daca Kim este geloasa sau nu.

Toamna asta opteaza pentru un contrast cromatic mereu la moda si poarta o salopeta galbena cu imprimeu floral alaturi de cizme bleumarin. Iata tot ce trebuie sa stii despre cum porti salopeta scurta cu cizme lungi, inspirandu-te din tinuta lui Kendall Jenner.

Foto: Instagram, @ladygaga, @_badgirlriri_2, @beyonce, @kendalljenner.