Da tonul verii cu o serie de piese care iti vor fi mereu alaturi, indiferent de cat de cald va fi afara sau cat de galagioasa si aglomerata va fi plaja. Planifica-ti urmatoarea vacanta din timp si, in timp ce o faci, arunca o privire si peste tendintele in materie de swim-wear. Iata cum arata cele mai frumoase costume de baie purtate de vedete care te inspira sa faci plaja cu stil vara asta.

In 2017 nu mai ai voie sa abordezi costume de baie plictisitoare! Indiferent ca faci plaja pe bloc sau pe marginea unei piscine de vis. Sezonul acesta iti atrag atentia costume de baie structurate, cu un design modern, cele fluorescente, care amintesc de electrica moda a anilor ’80 si, nu in ultumul rand, costumele de baie intregi cu volanas.

Inspira-te dintr-o serie de costume de baie purtate de vedete si vezi care sunt cele mai sexy modele care se vor potrivi de minune in garderoba ta de plaja

Adauga in arsenalul tau cele mai stilate costume de baie si, inainte sa iti dai seama, Instagramul tau va concura cu cel al top-modelelor.