Chiar daca obisnuitele reguli de stil au fost facute praf de catre tendintele ultimilor ani, inca te mai poti gandi la o tinuta de seara ca la un outfit clasic, cu care nu vei da niciodata gres. Iata asadar cum accesorizezi salopeta eleganta, una dintre cele mai populare si ravnite piese ale acestei veri. Toate piesele de care ai nevoie se gasesc deja in majoritatea colectiilor de sezon, deci nu mai sta pe ganduri si porneste la shopping.

cum accesorizezi salopeta eleganta

Atunci cand iti alegi accesoriile pentru o salopeta eleganta, este important, in primul rand, sa te gandesti foarte bine la modelul de salopeta pe care l-ai ales. Iti sugerez sa optezi pentru o salopeta stralucitoare, plisata, cu un cordon incorporat, volane si bretele. Astfel vei avea deja o piesa spectaculoasa langa care nu va fi nevoie sa mai adaugi prea multe lucruri.

Cum accesorizezi salopeta eleganta: combina doua tipuri de nuante metalizate, auriu si argintiu, si adauga o pata de alb pentru a te asigura ca iesi in evidenta in cel mai stylish mod posibil

Accesoriile in nuante metalizate sunt in mare voga. Poti combina argintiu cu auriu fara probleme, avand in vedere ca nu este si nu a fost niciodata interzis sa alaturi cele doua nuante.