Sezonul nuntilor se apropie! Nu are importanta ca esti pregatita sau nu, ca nu iti plac nuntile sau ca dispretuiesti orice eveniment care iti da o multime de batai de cap cand vine vorba de garderoba. Trebuie sa te adaptezi din mers si asta cat de repede. Ca sa iti fie mai usor, ti-am pregatit o selectie de piese super in voga sezonul acesta pentru a te scuti de cateva migrene atunci cand incerci sa te decizi cum iti accesorizezi tinuta de nunta. Iata care sunt piesele care te inspira vara asta.

cum iti accesorizezi tinuta de nunta

Vara aceasta iti atrag atentia in primul rand accesoriile pe care ai putea, la fel de bine, sa le porti si intr-o tinuta eclectica de zi. La urma urmei, o tinuta de nunta este foarte apropiata de una destinata unui garden party sau unui cocktail party, deci trebuie sa optezi pentru acelasi tip de accesorii moderne si versatile.

Cum iti accesorizezi tinuta de nunta: opteaza pentru bijuterii cu un design modern si curat. Piesele opulente, care denota lux intr-un mod neelegant, trebuie sa dispara complet!