Dupa cum stii deja mult prea bine, verde greenery este culoarea anului. Ca in cazul fiecarei culori, a fiecarui an, apar nenumarate intrebari: cum o port? In ce cantitate e in regula sa o includ intr-o tinuta? Mi se potriveste? Ei bine, afla cum porti verde vara aceasta si tot ce trebuie sa stii despre una dintre cele mai fresh culori de sezon ale ultimilor ani. Iata zece piese super trendy perfecte pentru garderoba ta.

cum porti verde

Vara asta trebuie sa stii urmatoarele lucruri despre cum porti verde:

1. Nu iti seta atentia doar pe verde greenery. Este numita culoarea anului in principal ca sa te poti ghida dupa ea. Deci nu o cauta obsesiv si nici nu dispera atunci cand nu o gasesti in colectiile retailerilor.

2. Verdele este o culoare care se potriveste aproape oricui, mai ales sezonul acesta. Cu toate astea incerca sa eviti sa il porti in concentratie pura.

si 3. Este cea mai cool and fresh culoare a verii, deci chiar nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

Cum porti verde: opteaza pentru un kimono verde cu imprimeu floral alaturi de niste cercei masivi si o pereche de sandale metalizate sau mergi la sigur cu un tricou verde inscriptionat cu un mesaj cool purtat alaturi de o pereche de blugi si niste sneakersi albi