Cum stii ca ai ales cerceii perfecti? O multime de femei par sa creada ca raspunsul va veni in momentul in care vor simti ca nu mai au nevoie sa cumpere alte perechi de cercei niciodata in viata lor. Trebuie sa iti spun ca nu este deloc asa. Oricat de inedita sau unica este piesa pe care ai cumparat-o si oricat de multumita ai fi de ea, mereu iti vei dori piese noi. De ce? Pentru ca mereu vor exista lucruri superbe care iti vor fura inima. Cu toate astea, exista cateva moduri prin care iti poti da seama daca perechea de cercei pe care ai ales-o este The One.

cerceii perfecti

Mai intai trebuie sa te asiguri ca investesti atat cat trebuie intr-o pereche de cercei. Dupa cum probabil bine stii, o investitie mica inseamna si o durata mica de viata a bijuteriilor. Deci iti propun sa iti rezervi o parte speciala din buget pentru atunci cand faci shopping pentru accesorii. Nu, nu trebuie sa cheltuiesti sume astronomice, dar nici nu vana mereu preturile cele mai mici.

Cerceii perfecti isi vor gasi drumul spre tine numai daca faci shopping asa cum trebuie si daca nu te mai lasi vrajita de preturi prea frumoase ca sa fie valoroase

Apoi mai trebuie sa fii foarte atenta la tinutele pentru care iti alegi cerceii. Ce inseamna asta? Ca nu trebuie niciodata sa iti alegi niste cercei pentru o tinuta pe care o vei purta o singura data. Sa luam, de exemplu, o tinuta de nunta. Alege pentru o astfel de ocazie niste cercei pe care ii vei putea purta si in restul timpului, intr-o multime de alte tinute.

Mai departe ti-am pregatit cateva sugestii super inspirate pentru garderoba ta care categoric nu te vor dezamagi.