decolteul potrivit siluetei tale asos

Fiecare femeie are propriile ei trasaturi faciale, propriile caracteristici si o forma particulara a corpului, iar atunci cand vine vorba de alegerea unui costum de baie, a unei rochii sau a unei bluze, decolteul poate flata sau poate compromite o tinuta. De aceea este atat de important sa inveti sa alegi decolteul potrivit siluetei tale.

Ales corect acesta te poate ajuta sa pari mai inalta, mai subtire si mai eleganta.Trebuie sa tii cont de dimensiunea bustului tau, de lungimea gatului, de inaltimea ta si chiar si de forma fetei. Dintr-un articol publicat pe gorgeautiful.com am aflat ce silueta avantajeaza fiecare tip de decolteu in parte.

Decolteul in V: ce fete ar trebui sa-l poarte neaparat

Rochie BSB cu decolteu in V

Acest tip de decolteu poate crea o silueta mai supla si mai alungita. El flateaza indiferent de silueta deoarece poate crea un aspect echilibrat si atrage toate privirile spre gat si spre chip. Iar jachetele cu decolteu in V sunt extrem de versatile deoarece puteti micsora sau mari decolteul cu ajutorul nasturilor. Este indicat in special pentru acelea dintre voi care au umerii largi, torsuri masive sau gatul scurt, deoarece acest tip de decolteu mascheaza aceste mici probleme.

Rochie din dantela BSB, 593 lei

Decolteul patrat: flateaza si femeile cu bustul mare

Rochie neagra Zara

Clavicula si regiunea decolteului sunt unele dintre cele mai sexy zone ale oricarei femei. Plus ca acest gen de decolteu te ajuta sa pari si mai supla. El este potrivit in special pentru femeile cu bustul mare, deoarece dezvaluie multa piele, fara a fi totusi nicio secunda vulgar. Acest tip de decolteu te ajuta, de asemenea, sa alugesti un gat scurt si niste umeri ingusti.

Rochie Zara, 69,90 lei

Decolteul rotund: cum il alegi pe cel potrivit

decolteul potrivita siluetei tale rochi C&A

In general, acest tip de decolteu poate fi purtat de aproape orice silueta deoarece el lasa frumos la vedere clavicula si alungeste un gat scurt sau gros. Un decolteu rotund, larg, tinde sa flateze femeile cu umerii ingusti, deoarece el creeaza iluzia unor umeri mai lato. El se potriveste mai bine femeilor cu sani mici sau cu o conformatie atletica. Pentru cele care au sanii mari sau umerii largi decolteul rotund trebuie sa fie ales ceva mai mic pentru a nu dezvalui prea mult.

Rochie C&A, 129 lei

Decolteul in forma de inima: detaliul care face deliciul rochiilor de seara

decolteul potrivit siluetei tale asos

Dupa cum ii sugereaza si numele decolteul in forma de inima traseaza doua cube care formeaza o inima in dreptul bustului. Din moment ce acest decolteu are o forma ce acopera considerabil sanii el se potriveste si fetelor cu sanii mari. Cel mai bun lucru la acest tip de decolteu este ca el alungeste vizual chipul si ajuta la o mai buna proportionare a siluetei.

Rochie cu decolteu in forma de inima (cea din prim-plan), 56,34 euro de pe asos.com

Despre rochii cu decolteu am mai scris si cand am analizat tinutele de la Cannes 2015!

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!