Melania Trump

Probabil ca esti deja familiarizata cu mai toate controversele din jurul Casei Albe si a familiei Trump. Una dintre aceste controverse, care ar trebui sa-ti atraga atentia, este legata de Melania Trump si Dolce & Gabbana, singura casa de moda de renume care a fost de acord sa o imbrace pe Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii. Iata despre ce este vorba.

Imediat dupa investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, mai multe case de moda si designeri de renume, printre care si Tom Ford, au declarat ca nu o vor imbraca pe Melania Trump, din cauza modului toxic in care sotul sau isi propunea atunci sa conduca tara.

Dupa investirea sotului sau in functia de presedinte, Melania Trump a devenit tinta unui boicot din partea brandurilor de lux

Am putea spune ca lucrurile stau asa: Donald Trump este presedintele S.U.A, iar Melania Trump este sotia sa si din acest motiv o multime de case de moda si designeri au decis ca asocierea dintre ei si Prima Doamna nu ar fi tocmai oportuna. O multime de case de moda si designeri, mai putin Domenico Dolce & Stefano Gabbana.

❤️❤️❤️❤️#boycottdolcegabbana #Repost @princepelayo ・・・ DOLCE & GABBANA BACKSTAGE MEMORIES 💅🏼 #DGFAMILY #DGKOH #DGMILLENNIALS #DGSS18 @dolcegabbana

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Dupa cum iti poti imagina, asta a atras furia publicului din toata lumea asupra celebrei case italiene de moda. Cat ai pocni din degete, in on-line a inceput o campanie care indemna la boicotarea brandului Dolce & Gabbana.

Cum au raspuns designerii casei de moda? Cu aceeasi moneda, numai ca invelita intr-un strat consistent de ironie. Casa Dolce & Gabbana si-a lansat propriile tricouri pe care este inscriptionat mesajul „ #Boycott Dolce & Gabbana”.

Campania, care ironizeaza modul in care publicul traieste cu impresia ca poate boicota si prin urmare cauza pierderi reale unui gigant al luxului cum este Dolce & Gabbana, nu a fost privita cu ochi buni.

Rapperul american Raury, care facea parte din prezentarea de moda a ultimei colectii D&G, le-a transmis designerilor italieni un mesaj chiar pe propriul cat-walk. Raury a protestat fata de ceea ce el crede ca inseamna o ironizare acida si, la urma urmei, o luare in deradere, a unei forme de protest complet justificate la adresa brandului si administratiei Trump.

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show…. It's never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing…. BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always…. From Nashville to Italy! 👑❤️👑❤️👑❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics…. but I do support your company's effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Si Miley Cirus a tinut sa-si exprime, intr-o postare de Instagram, dezacordul cu modul in care brandul italian ia in deradere ce se intampla in tara ei. A facut-o in acelasi timp in care se declara absolut incantata ca fratele ei a aparut in prezentarea Dolce & Gabbana.

Stefano Gabbana, unul dintre cei doi designeri din fruntea casei de moda, nu a ezitat sa iasa in fata cu un raspuns cat se poate de taios. „Suntem italieni si nu ne pasa de politica, de cea americana cu atat mai putin. Noi facem rochii si, daca te gandesti sa faci politica cu o singura postare, atunci esti pur si simplu ignoranta. Nu avem nevoie de comentariile tale, deci data viitoare ignora-ne!” i-a raspuns el lui Miley intr-o postare pe contului lui de Instagram.

S-ar putea sa te intrebi ce legatura au toate astea cu tine. Cand un designer italian acid, un star pop american si un rapper se ciocnesc in mesaje de protest cu siguranta este o situatie care poate fi ignorata. Nu? Ba chiar deloc.

In timp ce este bine sa fii cat mai realista si sa constientizezi ca o campanie de boicotare a unui brand de lux, cum este Dolce & Gabbana, este absolut stupida, trebuie sa constientizezi si ca, doar pentru ca esti sotia unui barbat cu o imagine proasta, nu ar trebui sa ai parte de acest timp de tratament. Dolce & Gabbana este un brand cu o istorie de cateva decenii si poti fi sigura ca nu a vandut mereu sau nu facut mereu cadou rochii, pantofi si jachete sotiilor celor mai drepti si buni oameni din lume.

Fiecare sezon pare mai complicat decat cel precedent atunci cand vine vorba de haine, stil si moda in general. Te asigur ca asa si este. Dar o femeie moderna se adapteaza rapid la schimbarile climatice din moda, indiferent cat de capricioase ar fi acestea. Iata cateva lucruri de stiut despre moda care te vor ajuta sa treci mai usor peste vara asta.

Foto: Guliver, Instagram.