Festivalul de film de la Venetia marcheaza anul acesta editia cu numarul 73 si iti aduce in vizor cele mai seducatoare si impecabile tinute de covorul rosu. Iata care sunt cele mai inspirate aparitii ale vedetelor de anul acesta.

festivalul de film de la venetia 2016

Tinutele de seara pretentioase pot fi mult mai usor de ales atunci cand ai inspiratia potrivita. Festivalul de film de la Venetia 2016 este un prilej bun sa urmaresti cateva dintre cele mai cool, sexy si stylish aparitii ale vedetelor si sa incerci sa le adopti in propria garderoba. Urmareste  si studiaza 7 dintre cele mai superbe tinute de la festival analizand apoi ce poti aplica cel mai bine tinutelor tale.

Festivalul de film de la Venetia 2016: urmareste aparitiile impecabile ale vedetelor pe covorul rosu si inspira-te pentru propriile tinute de seara

Mizeaza pe un look glamour, dar care nu te face sa stralucesti intr-un mod artificial si gandeste-te mereu sa apelezi la piese noi cat mai indraznete. Rochia trenci a Biancai Balti ar trebui sa iti dea destul curaj sa incerci lucruri noi. Volanele rochiei Eeleonorei Carisi iti demonstreaza ca poti exagera intr-un mod spectaculos si stylish. Iar  Amy Adams si Emma Stone iti arata cum sa porti o rochie stralucitoare intr-o tinuta echilibrata. Iata ce alte tinute te mai ajuta sa iti reorganizezi garderoba de seara.