A inceput Festivalul de Film de la Venetia 2017. Editia de anul acesta este cea cu numarul 74 a prestigiosului festival si va fi prezentata de catre actorul italian Alessandro Borghi. Ca de fiecare data, covorul rosu iti ofera cateva dintre cele mai seducatoare surse de inspiratie la care poti spera. Iata cele mai bine imbracate vedete din prima zi a festivalului, care te inspira pentru toate tinutele de gala de care ai nevoie de toamna asta.

festivalul de film de la venetia 2017

Bianca Balti este, fara nici cea mai mica indoiala, un reper de stil. Anul acesta, la cea de-a 74-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, a purtat o rochie alba cu trena in care a aratat pur si simplu de milioane. O alta favorita este top-modelul si prezentatoarea TV de origine braziliana Renata Kuerten, care ne-a demonstrat ca Lebada Neagra este mereu la moda, mai ales pe covorul rosu al unui important festival de film.

Festivalul de Film de la Venetia 2017: Bianca Balti si Renata Kuerten sunt cele mai hot aparitii ale primei zile de festival, cu niste rochii de care te vei indragosti imediat

Nu trebuie sa iti scape nici actritele americane Rebeca Hall si KristenWig, care au purtat niste rochii superbe, la care poti spera si tu, daca te lasi pe mana unui creator sau a unei creatore de moda pricepute.