Garderoba ta nu trebuie sa iti reflecte cu orice pret varsta. Poate fi o regula, dar una optionala. Asa ca daca sezonul acesta simti nevoia de ceva mai fresh, care poate sa te faca sa te simti mai tanara, ti-am pregatit un cos de cumparaturi in care vei gasi cinci topuri si bluze de vara. De ce sa le porti pe acestea? Pentru ca iti vor schimba complet tinuta si te vor face sa te simti plina de viata.

topuri si bluze de vara

Ce anume te poate face sa te simti mai tanara plecand de la un simplu top sau de la o aparent banala bluza? Tot ce pot sa iti spun este ca orice schimbare radicala ai face in garderoba ta, te vei simti mai bine, mai fresh si mai in pas cu tendintele. Deci renunta la camasile feminine cu cadere usoara atat de uzitate si, vara asta, opteaza pentru niste topuri cool, ceva mai diferite, care aduc o gura de aer proaspat in tinutele tale.

Alege topuri si bluze de vara cu un design modern, cu printuri super crazy sau pur si simplu confectionate dintr-un material pe care nu il abordezi in mod obisnuit