Festivalul de la Cannes este pe sfarsite, iar acest lucru este marcat in fiecare an de Gala amfAR, la care iau parte cateva dintre cele mai stilate si cunoscute fashioniste din lume care nu te dezamagesc niciodata. Afla care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu si vezi cum arata niste rochii de seara la moda si cu adevarat spectaculoase, care te pot inspira oricand pentru propria garderoba.

Gala amfAR

Gala amfAR este inca un prilej pentru top-modele si starurile de cinema consacrate sa isi mai adauge in arsenal inca o aparitie impecabila pe covorul rosu, care te lasa pur si simplu cu gura cascata. De data asta trebuie sa stii ca cele mai hot tinute au fost purtate de catre Madalina Ghenea, Bella Hadid, Nicole Kidman, Lara Stone, Izabel Goulart si multe altele. Urmareste selectia noastra pentru a vedea ce alte celebritati favorite se mai regasesc in rubrica de best-dressed de la Gala amfAR de anul acesta.

Minunata Madalina Ghenea s-a numarat printre cele mai WOW aparitii ale serii la Gala amfAR, urmata de nume care deja iti sunt cunoscute, cum ar fi Bella Hadid sau Hailey Baldwin