Inceputul fiecarui an ne aduce in prim plan o serie de evenimente din industria cinematografica, printre care si Globurile de Aur. Gala Globurile de Aur 2018 a reunit vedete din intreaga lume, iar iubitoarele de moda nu au ratat sansa de a observa ultimele tendinte in materie de tinute glam.

Seara trecuta, vedetele din toate colturile lumii au stralucit la propriu pe covorul rosu. Ca de fiecare data, la scurt timp dupa defilarea de pe Covorul Rosu, listele cu cel mai bine sau cel mai prost imbracate vedete au si aparut.

Tinutele glam au acaparat toate privirile aseara la Gala Globurile de Aur 2018 si vedetele care le-au purtat au reusit sa ocupe primile pagini ale celor mai importante publicatii din lume.

Sa nu te miri cand vei vedea ca majoritatea tinutelor purtate de marile vedete la Gala Globurile de Aur 2018 au fost de culoare neagra! Nu, nu este un simbol al doliului, ci unul al protestului feminist, numit “Time’s Up”, sustinut de starurile de la Hollywood! Acestea au ales sa vorbeasa prin tinutele lor si sa sustina toate femeile din intreaga lume pentru a nu mai fi discriminate sau agresate in niciun fel.

Iata 10 tinute de seara de la Gala Globurile de Aur 2018 care ar trebui sa iti arate cum arata un outfit de seara perfect.