Sezonul acesta iti propun sa alegi tendintele care ti se potrivesc si sa investesti in piese ce isi vor gasi in mod firesc locul in tinutele tale, atat de stylish si moderne. Nu te forta sa porti lucruri care nu iti plac sau nu te avantajeaza, doar pentru ca sunt la moda! Chiar daca garderoba de primavara 2018 poate contine numeroase piese vestimentare pe care le-ai purtat si anii trecuti, afla acum care sunt cele mai tari cinci piese pe care nu ai voie sa le ratezi luna asta!

Inainte sa iti faci listele de shopping fii sigura ca stii care sunt principalele tendinte ale acestui an si in care merita sa investesti cu adevarat. Evita sa iti achizitionezi piese pe care nu le vei purta nicicand si pe care le-ai cumpara doar de dragul tendintelor si al shoppingului. Asa ca, inainte sa pleci la shopping, pune-te la punct cu tendintele primavara-vara 2018 si alege inspirat cele mai cool piese ale momentului, astfel incat sa fii sigura ca, sezonul acesta, nu vei trece neobservata.

PONT: tot ce trebuie sa faci este sa renunti la vechile obiceiuri si sa abordezi cat mai multe piese in tendinte, dar cu un design cat mai diferit de ce ai incercat pana in momentul de fata. Fii cat mai indrazneata!

Garderoba de primavara 2018: include in tinutele tale piese cool si in tendinte precum genti de rafie, bluze si pantaloni in culori pamantii sau camasi cu linii simple, din in.