Luna aceasta, poti face cele mai tari achizitii in garderoba ta bazandu-te, in mare parte, pe cele mai noi tendinte si pe o lista de shopping bine pusa la punct. Poti incepe prin a-ti achizitiona geci si paltoane de primavara, piese ce iti vor face primavara mai stylish si mai colorata.

geci si paltoane de primavara

Sezonul asta, trebuie sa faci o selectie atenta de geci si paltoane de primavara din noile colectii ale marilor retaileri. Scoate din garderoba ta vechile modele de geci si paltoane de care te-ai plictisit sau care nu mai sunt de mult la moda si adauga unele noi, mult mai fresh si mai cool.

Geci si paltoane de primavara: mizeaza pe cateva piese super cool si care nu se vor demoda nicicand. Alege modele clasice in nuante neutre, precum alb si negru, sau culori pudrate, pe care sa le poti integra in orice tinuta.

Daca iti faci din timp stocul necesar de geci si paltoane de primavara, nu va mai trebui sa iti golesti de tot cardurile si sa cheltuiesti o avere pe cele mai noi modele cand se va instala noul sezon.