genti accesibile

Afla care este cea mai inspirata selectie de genti accesibile pentru garderoba ta sezonul acesta. Tine mine ca o geanta nu este o piesa care trebuia aleasa din impuls. Iata cum le poti selecta cat mai inspirat pe cele mai cool!

Avand in vedere ca cel mai probabil esti ocupata pana peste cap cu toate pregatirile pentru Craciun, vei fi fericita sa afli cateva vesti bune despre shopping. Una ar fi ca daca esti in cautarea unor genti accesibile si trendy nu va trebui sa te multumesti cu foarte putin in ceea ce priveste calitatea.

genti accesibile

Desi atat marimea, cat si calitatea conteaza, aceste lucruri nu trebuie sa vina mereu la pachet cu un pret exorbitant. Iata cum iti poti alege cateva genti accesibile:

Iarna asta genti accesibile nu trebuie sa insemne si genti de calitatea inferioara!

1. Geanta mesager cu detaliu metalic 

Este una dintre cele mai mici genti pe care le poti aborda intr-o tinuta. Contrar tendintei, o poti purta si in alte tinute decat in cele de seara sau de party. Gentile de dimensiuni mici sunt la fel de potrivite si pentru tinute cool de zi.

genti accesibile
Geanta Zara 169 lei, zara.com.

2. Rucsacul cu detaliu matlasat

Rucsacul potrivit este o geanta care poate fi purtata in orice moment al zilei. Opteaza, de exemplu, pentru unul din piele ecologica, negru, cu cateva detalii interesante si il vei purta in orice tinuta in care iti doresti sa incluzi o nota putin mai eleganta.

genti accesbile
Rucsac Asos, 44 euro, asos.com.

3. Genti accesibile cu barete lungi

Geanta de umar este fara cea mai mica indoiala vedeta tinutelor de zi. Orice fashionista ar purta-o de dimineata pana seara fara oprire. Motivul? Este foarte incapatoare. Cu toate astea nu este o geanta foarte versatila, iar uneori faptul ca este atat de incapatoare poate fi un minus avand in vedere ca nu ar trebui mereu sa cari atat de multi lucruri dupa tine.

genti accesibile
Geanta Asos, 36 euro, asos.com.

Consulta-ti lista de tendinte 2016 si reconsidera-ti modul in care porti gentile. Toamna si iarna aceasta sunt perfecte pentru a rupe ritmul cu ajutorul gentilor perfecte. Fie ca abordezi modele statement sau clasice afla cum trebuie sa le porti.

Foto: Guliver, asos.com, zara.com.