Indiferent de cat de multe ai deja in garderoba, colectiile fiecarui sezon iti aduc in prim plan o serie de genti carora pur si simplu nu poti sa le rezisti. Pentru ca iti pregatesti oricum arsenalul fashion de toamna, ti-am pregatit o selectie impecabila de genti elegante din care sa iti alegi favorita sau favoritele si sa le integrezi cu stil in tinutele tale.

genti elegante

Ai nevoie de cele mai cool genti elegante daca vrei sa treci cu brio si peste urmatorul sezon rece. De data aceasta, favoritele momentului sunt gentile inedite, decorate cu pietre stralucitoare, scoici, margele sau perle supradimensionate.

Toamna nu si-a intrat inca in drepturi, dar data urmatoare cand te afli la shopping dupa genti elegante, gandeste-te si la cateva modele pe care le vei putea purta in lunile urmatoare!

Nu trebuie neglijate nici modelele clasice matlaste, cu banduliera metalica sau cu logo-uri supradimensionate, pe care le poti purta in orice tinuta eleganta de zi sau de party. Urmareste selectia pe care ti-am pregati-o si afla ce alte modele mai sunt potrivite pentru o garderoba de toamna completa.