tommy hilfiger

Gigi Hadid, topmodel si social media influencer (este urmarita de 10 milioane de fani pe Instagram), a fost aleasa ambasador global Tommy Hilfiger in 2016. Si asta nu e tot! Ea va creea si o colectie capsula pentru celebrul brand american.

Gigi Hadid colaboreaza cu designerul american Tommy Hilfiger pentru lansarea unei colectii capsula super cool! Aceasta se va lansa in toamna 2016 si va cuprinde o linie sport pentru femei, incaltaminte si accesorii, inclusiv ceasuri si ochelari de soare, precum si un nou parfum.

Ne place aceasta combinatie perfecta intre stilul modern al top modelului si semnatura traditionala “classic American cool” a lui Hilfiger!

Gigi Hadid X Tommy Hilfiger

“O cunosc pe Gigi si familia ei de ani de zile, a fost fascinant sa o urmaresc cum ajunge unul dintre top modele lumii si un “fashion influencer” foarte urmarit” a declarat Tommy Hilfiger. “Gigi a defilat în cadrul prezentărilor noastre de moda iar acum suntem incantati sa continuam colaborarea cu ea ca fiind noua imagine a colectiei de imbracaminte si parfumuri pentru femei Tommy Hilfiger. Ea este cu adevarat definitia de azi a ‘Tommy Girl’ – personalitatea ei magnetica este deschisa si mereu optimista, iar stilul ei este increzator, relaxat si cool.”

Gigi Hadid deseneaza colectia capsula Tommy Hilfiger in 2016!

Social super model, asa e cunoscuta Gigi Hadid in industria fashion. Admiratorii ei sustin ca a schimbat lumea modelling-ului in secolul 21 si a reinventat rolul super modelului in cultura de azi. Prin reach-ul incredibil pe care-l are pe canalele sale de social media, ea este in permanentă legatura cu fanii din toata lumea – 10 milioane doar pe Instagram – oferindu-le acestora o perspectiva unica din culisele vietii ei ca trend setter si style icon.

“Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi rugata sa desenez o colectie capsula, deci inca simt ca este un vis faptul ca Tommy m-a abordat pentru aceasta colaborare,” a spus Gigi Hadid. “Compania lui este una pe care o iubesc cu adevarat si i-am fost fan de cand ma stiu, iar Tommy este cea mai maleabila, mai amuzanta persoana cu care sa lucrezi.”

Te sfatuiesc sa urmaresti stilul noii muze pe care toata lumea modei o adora. Gigi Hadid are unele dintre cele mai reusite tinute de street style sau de eveniment din care te poti inspira cu incredere!

Foto: Tommy Hilfiger.