Este mult mai simplu sa iti compui o tinuta spectaculoasa in orice moment al zilei, de cand regulile modei au devenit mult mai persmisive si garderoba ta poate cuprinde o serie mai mare de piese cool pe care sa le poti combina in fel si chip. De data aceasta iti atrage atentia o tinuta super trendy abordata de superba Hailey Baldwin, care te va inspira sa iti compui un outfit asemanator pentru un festival de muzica sau pur si simplu pentru o iesire in oras alaturi de prieteni.

Hailey Baldwin

Piesa de rezistenta a unei astfel de tinute este, fara indoiala, bomberul satinat, in stil american. Iti poti construi intregul look incepand de la aceasta jacheta, continuand cu o roche galbena casual in locul celei satinate, niste cizme western din piele intoarsa si o serie de accesorii minimaliste/retro, dar de efect.

Poti purta o astfel de tinuta la orice festival de muzica sau in orice zi a saptamanii petrecuta alaturi de prieteni, fie ca mergi sa te distrezi intr-un club de pe malul marii sau intr-unul din oras.

Alcatuieste-ti o tinuta ca a lui Hailey Baldwin fara sa exagerezi cu bugetul lunar de shopping si apeland la cateva piese foarte la moda sezonul acesta