haine vechi purtate cu accesorii noi

Daca ai haine vechi in garderoba sau piese de care pur si simplu te-ai plictisit, afla ca le mai poti purta de cateva ori inainte sa scapi complet de ele. Iata cum le poti revitaliza fara prea mari eforturi iarna aceasta cu ajutorul ajutorul unor accesorii noi.

Inainte sa te apuci de urmatoarea curatenie in garderoba si sa pui eticheta “haine vechi” pe o multime de piese pe care le-ai purtat doar de cateva ori, afla ca aproape orice poate fi repurtat. Trebuie doar sa stii cum sa le redai stralucirea.

haine vechi purtate cu accesorii noi
Brosa Zara, 69 lei, zara.com.

Iarna aceasta te poti folosi de accesorii noi pentru a revitaliza hainele vechi de care te-ai plicitisit.

Haine vechi transformate in piese cool cu ajutorul unor accesorii cheie!

1. Apeleaza la o cravata bolo daca toate camasile masculine au inceput sa ti se para monotone

Camasile sunt piesele din garderoba ta care pot fi accesorizate in cele mai multe moduri. Le poti adauga oricand un lant cu un pandantiv generos trecut peste guler, o brosa, o insigna prinsa de guler sau chiar o cravata bolo in stil american. Oricum ar fi, ai nenumarate variante pe care sa le incerci pe orice camasa inainte sa o consideri monotona.

cravata bolo
Cravata bolo Asos, 11 euro, asos.com.

2. Alege brose elegante pentru a revitaliza paltoanele sau sacourile din stofa

Iti poti revitalizat cu usurinta orice palton, vesta sau blazer cu ajutorul unei brose elegante de dimensiuni mari. Regula este simpla. Cu cat brosa este mai mare, cu atat blazerul, paltonul sau vesta ti se vor parea niste piese mai fresh.

brosa cu pietre
Brosa Zara, 69 lei, zara.com.

3. Inelele dau un aer proaspat manusilor vechi din piele

Sa porti inele cu un numar sau doua mai mari peste manusile din piele vechi este o idee nu tocmai practica dar super cool daca iti doresti un strop de originalitate in tinutele tale de zi din cand in cand.

set inele aurii
Set de inele aurii Mango, 49 lei, mango.com.

E posibil ca o mare parte dintre accesoriile care sunt la moda iarna aceasta sa fie deja ascunse in garderoba ta sau in cutia cu bijuterii. Deci verifica ce ai deja si noteaza ce trebuie sa-ti cumperi in curand. Iata care sunt cele mai cool accesorii sezonul acesta.

Foto: zara.com, mango.com, asos.com.