Cu siguranta toamna asta nu este pe atat de friguroasa pe cat te-ai fi astept sau pe cat au anuntat initial meteorologii. Si ce faci cand vara se prelungeste practic, dar e presarata de momente in care zilele sunt ceva mai reci? Desigur, nu poti trece in forta la garderoba de toamna/iarna in toata regula. Pulovere, paltoanele si canadienle raman pe tusa momentan. Te orientezi, in schimb, catre o serie de jachete si paltoane in tendinte, pe care le vei putea purta in aproape orice moment al zilei si in care nu vei muri de cald.

jachete si paltoane in tendinte

Luna asta alege un palton subtire, din lana, pe care il poti arunca repede peste un tricou si o pereche de blugi. Sau orienteaza-te catre clasica jacheta de biker pe care o poti purta efectiv oricum iti doresti. Nici jachete de blugi, jachetele parka sau blazerele supradimensionate nu trebuie sa iti scape din vedere, daca iti doresti o tinuta cu adevarat confortabila si stylish.

Jachete si paltoane in tendinte: sacourile supradimensionate din tweed, paltoanele subtiri din lana si jachete de biker sunt piesele care te ajuta sa infrunti vremea capricioasa luna aceasta