Kendall Jenner este o continua sursa de inspiratie pentru fashionistele din intreaga lume. Stilul ei este incredibil de fresh si combinatiile pe care le alege, indiferent de tinuta, sunt potrivite pentru aproape orice varsta. De data aceasta ii poti urma exemplul pentru a recapitula ce inseamna sa iti compui o tinuta simpla, dar absolut formidabila de vara, pornind de la niste dungi aparent banale.

Kendall Jenner

In 2017, este intelept sa mizezi atat pe lejeritatea pieselor pe care le alegi, cat si pe cat de in tendinte sunt ele sezonul acesta. Poate parea complicat, dar nu e deloc asa. Nu cand toate colectiile de primavara/vara din magazinele de mass market iti ofera o multime de variante de rochii, bluze, salopete, pantaloni si costume intregi mai mult decat confortabile. Iata cateva piese care te ajuta sa iti compui o tinuta de vara in pas cu tendintele de sezon. Este important sa le porti impreuna, intr-o tinuta casual-sic de zi, sau separat, in orice tinuta eclectica iti doresti.

Daca ramai in pana de idei, arunca o privire peste ultimele aparitii ale lui Kendall Jenner si vei fi imediat inspirata sa iti alcatuiesti cateva tinute de vara cool, deloc solicitante si super stylish