Lily Rose Depp, fiica fostului cuplu Johnny Depp & Vanessa Paradis, are doar 17 ani, dar poate deveni rapid un model de urmat pentru orice fashionista moderna. Urmareste-i aparitiile si analizeaza-i stilul vestimentar si iti vor veni o multime de idei, pe care le vei putea aplica imediat in garderoba ta, indiferent ca este vorba de tinute de seara sau de zi.

Lily Rose Depp

Lily Rose Depp poate fi o inspiratie pentru tine in orice moment al zilei. Urmareste-i aparitiile si fura cateva idei de tinute si styling pentru propria garderoba. De ce ar trebui sa faci totusi asta?

Lily Rose Depp va deveni fara indoiala un fashion icon odata cu trecerea timpului. Urmareste-i evolutia si inspira-te din tinutele ei fresh si incredibil de stylish

Este simplu. Pentru ca Lily Rose Depp este una dintre cele mai tinere si dezinvolte dive ale Hollywoodului acutal, iar in tinutele ei vei intalni atat elemente specifice tinutelor classy, dar si celor super moderne si young.

Poti spune despre stilul ei ca este 100% Chanel, avand in vedere ca este una din muzele designerului Karl Lagerfeld, directorul de creatie al celebrei case. Influenta celebrului designer poate fi observata atat in tinutele de zi, in care Lily abordeaza piese sport cu o alura foarte sic, cat si in cele casual sau de seara, in care tanara diva poarta cu succes costume de dama cu cravate legate neglijent sau piese din catifea alaturi de clasicele genti Chanel.