Angels of Love colectia pentru copii semnata Malvensky si creata in exclusivitate pentru Luisaviaroma a fost realizata cu gandul ca bijuteriile se vor transforma in talismane pentru micutii din toata lumea.

Ingerul este cel mai iubit simbol din portofoliul Malvensky, deoarece el reprezinta cea mai puternica declaratie: “Dragostea este singurul lucru care conteaza”. De aceea, brandul Malvensky a venit cu o bijuterie care poate fi purtata zilnic si care va conferi mereu senzatia ca puterea este in fiecare dintre noi.

Malvensky Luisaviaroma Angel of Love

Fie ca este vorba de Angelo d’Amore sau Ange de L’Amour, iubirea este limba universala pe care o impărtasim cu totii pentru a gasi confortul. Cea mai puternica legatura este dragostea dintre o mama si copilul ei, iar o bijuterie atat de personala cum este bratara cu inger sau colierul cu acelasi simbol este o amintire a acelui sentiment.

Toate bijuteriile colectiei Malvensky x Luisaviaroma au acelasi pret

Actrita romanca Andreea Perju si fiicele ei, minunatele Mara si Ada, sunt vedetele noii campanii Malvensky pentru Luisaviaroma deoarece ele sunt intruchiparea tuturor valorilor brandului de bijuterii: dragoste, ingrijire, angajament, respect, prospetime si pozitivitate. Acestea sunt premisele care definesc o familie perfecta, iar brandul Malvensky le-a ales pentru o transmitere corecta a mesajului colectiei.

Malvensky Luisaviaroma Angel of Love Malvensky Luisaviaroma Angel of Love

Ca de obicei, atunci cand a fost intrebata ce a inspirat-o in crearea noii colectii, Malvina Cservenschi a spus ca “de fiecare data raspunsul este doar in fata mea. Acesta a fost cazul cu Angels of Love Kids Collection proiectat in exclusivitate pentru Luisaviaroma. Pentru ca inspiratia mea este intotdeauna legată de intalnirile, atat profesionale, cat si personale, pe care le am. Cand m-am intalnit Anna Gazino de la Luisaviaroma, am inceput imediat sa-mi imaginez bijuterii pentru copii si sunt recunoscatoare pentru ca mi s-a oferit ocazia de a transmite mesajul iubirii Malvensky in intreaga lume. Multumirile mele merg, de asemenea, catre prietena mea Andreea Perju, din moment ce lucrul cu ea si cu cele doua fete minunate ale ei a fost ca o duminica relaxanta in care am intrat in contact cu cu copilul nostru interior. Business-ul meu nu este doar o profesie, deoarece intotdeauna poarta cu el un sens mai personal, mai profund, care se datoreaza oamenilor care sunt aproape de mine.”

Toate bijuteriile colectiei Angels of Love sunt realizate din argint, au pretul unic de 355 de lei si pot fi comandate de pe luisaviaroma.com!

Despre bijuteriile Malvensky am mai scris si la lansarea shop-ului online pe Facebook!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: PR