Melania Trump Donald Trump

In weekendul care a trecut, statul Texas a fost lovit de Uraganul Harvey, unul dintre cele mai violente si dezastruase de la Urganul Katrina, care a lovit Coasta de Sud a Statelor Unite ale Americii in 2005. Momentan, numarul celor morti se ridica la 30, iar al celor disparuti depaseste cifra miilor. Si pentru a arata ca sunt alaturi de tara pe care o conduc, Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au vizitat oficial zonele afectate. Numai ca, in tot acest haos, cuplul prezidential a avut o mica problema. Una de imagine, daca iti vine sa crezi.

Melania Trump Donald Trump
Melania si Donald Trump inainte de vizita in Texas, unde au vizitat victimele Uraganului Harvey

O sa te rog sa faci un lucru. Imagineaza-ti cum te-ai imbraca daca te-ai duce intr-o vizita oficiala intr-o zona afectata de un uragan ucigas, care a distrus vietile a mii de oameni. Ti-ai imaginat? Ok. Arata ca cea de sus? Imi imaginez ca nu.

Melania Trump a purtat o tinuta inadecvata inainte de a vizita regiunile dezafectate de Uraganul Harvey, iar o Prima Doamna ar trebui sa poata mai mult. Mult mai mult!

Avand in vedere tinutele mai mult decat adecvate, pentru o persoana aflata in postura ei, pe care Melania Trump le-a purtat pana acum, ai spune ca o tinuta pentru o situatie de urgenta – una in adevaratul sens al cuvantului – nu ar fi trebuit sa fie o problema. Cu toate astea, Prima Doamna a Americii a fost fotografiata in drum spre Marine One, celebra aeronava prezidentiala, alaturi de sotul sau, purtand pantofi cu toc stiletto inalt pana la cer, pantaloni negri de costum, o jacheta bomber kaki si ochelari de soare aviator.

Ce putem spune? Nota 10 pentru tributul adus filmului Top Gun, dar nu era cazul.

Desigur ca sustinatorii cuplului prezidential au spus ca este vorba despre Fake News. La sosirea in Texas, Prima Doamna a coborat din elicopter purtand o cu totul si cu totul alta tinuta.

Intrebarea e urmatoarea. Aceasta tinuta, compusa din blugi, adidasi, camasa si o sapca ti se pare mai potrivita? Iar daca da, crezi ca ar fi fost importanta si tinuta pe care a purat-o in drum spre Texas? Poate, nu stiu, conteaza ce mesaj transmite cuplul prezidential in fiecare secunda pe care o petrece in fata camerlor si aparatelor de fotografiat? Eu as spune ca da, conteaza enorm de mult.

Dupa investirea sotului sau in functia de presedinte, Melania Trump a devenit tinta unui boicot din partea brandurilor de lux. Iata despre ce este vorba.

Foto: Instagram, Guliver.