mesaje motivationale

In viata avem nevoie constant de remindere care sa ne ghideze si sa ne ajute sa traim frumos, in momentele in care uitam esentialul. Andreea se ghideaza dupa anumite citate, cateva mesaje motivationale pe care le are tot timpul aproape. “This moment matters” si “Trust. Let go. Existence never makes mistakes” sunt doua dintre ele, cele pe care a decis sa si le si tatueze. Dar cum nu toata lumea isi doreste sa faca astfel de decizii permanente, Andreea s-a gandit la cateva linii de produse cu un numitor comun: mesajele motivationale!

Descopera mesajele motivationale care iti vor face viata mai usoara:

Mesaje motivationale: colectia Always Remember

mesaje motivationale
Bratari din argint din Colectia Always Remember, shop.andreearaicu.ro, 345 respectiv 360 lei

Bratarile din argint din Colectia Always Remember contin 6 mesaje importante pentru orice om care isi doreste sa traiasca frumos. Am ales sa le gravam pe bratari pentru ca aceasta bijuterie este mereu sub ochii tai si poate fi purtat oricand si oriunde. Un tatuaj este un angajament pe viata, pe care nu toata lumea este pregatita sa il faca, dar o bratara este un motiv de fericire si un cadou ideal!

Unul dintre preferatele noastre preferate este I am enough care porneste de la ideea ca noi crestem cu ideea impamantenita ca niciodata nu suntem de-ajuns. Ca mereu trebuie sa facem mai mult si mai bine pentru a primi dragoste de la parinti, pentru a fi laudati, iar aceasta mentalitate ramane mereu in noi.

Adesea ni se pare ca nu suntem indeajuns de buni, ca nu suntem destul de frumosi, ca nu am muncit destul sau ca nu am facut lucrurile indeajuns de bine. Ne judecam prea aspru si nu vrem sa ne oprim pana cand nu o sa fim indejuns de buni. Ei bine, acest lucru nu o sa se intample. Pentru ca nu este vorba despre ceea ce facem, ci despre ce e inauntru nostru.

Poti gasi aici restul mesajelor si semnificatia fiecaruia.

Mesaje motivationale: colectia de tricouri Feel Good, din bumbac organic

mesaje motivationale
Tricou din bumbac organic, shop.andreearaicu.ro, 95 lei

Numarul mesajelor din colectia de tricouri din bumbac organic Feel Good este unul mult mai mare, dar printre cele mai populare sunt: Yoga now, wine later; Smile more, worry less sau Run more, complain less.

Toate te indeamna la un stil de viata mai sanatos, prin sport, nutritie corecta sau exercitii mintale. Mesajele tricourilor iti reamintesc ca nu trebuie sa renunti, ca trebuie sa pui pe primul plan obiceiurile sanatoase, dar si ca este vital sa nu te iei prea in serios si, cel mai important, ca trebuie sa zambesti zilnic!

Mesaje motivationale: carcasele de telefon Colectia Andreea Raicu

mesaje motivationale
Carcasa pentru Samsung Galaxy, shop.andreearaicu.ro, 65 lei

In ultima vreme, cu totii suntem mai dornici sa stam impreuna cu telefonul nostru, decat cu persoanele din jur. Oamenii ajung sa traisca doar online, intr-o realitate virtuala, fara dorinta de a mai comunica fata in fata. Ajung sa se izoleze in timp ce viata se desfasoara pe langa ei. Si pentru ca telefonul este acel accesoriu pe care nu il uitam niciodata, nicaieri, e mereu cu noi si mai ales in raza noastra vizuala, ne-am gandit la o colectie de carcase care sa contina mesaje care sa ne ajute sane reconectam la noi insine si la oamenii din jur, atunci cand pur si simplu suntem luati de val sau usor dezechilibrati, iar singura relaxare pare telefonul mobil si social media.

Cele cinci mesaje disponibile sunt:

Call someone you love, Disconnect to reconnect, Live this moment, leave the phone, Don’t touch me while you’re eating si Life is more real offline.

Foto: Alexandru Rosieanu