Perfectiunea unei tinute va sta mereu in detalii. De aceea este extrem de important sa iti alegi sezonul acesta o serie de accesorii spectaculoase, in tendinte. Este vorba despre piese care te vor scoate in evidenta in aproape orice moment al zilei si care reprezinta o investitie inteligenta pentru garderoba ta. Iata ce trebuie sa stii inainte sa pornesti la shopping, unde cu siguranta te vei indragosti de cel putin jumatete din piesele pe care ti le-am preagatit, intr-o selectie ultra inspirata de sezon.

accesorii spectaculoase

De ce buget ai nevoie? In mare, ar trebui sa te hotarasti ce iti doresti cu adevarat. Vrei o garderoba cu o multime de accesorii la preturi reduse, care nu vor mai fi de incredere sezonul urmator? Sau cateva piese de calitate pe care te vei putea baza aproape mereu? Nu uita ca garderoba ta nu poate functiona in favoarea ta daca nu investesti, din cand in cand, in cateva piese cheie. Cu 10, 20 de lei e imposibil sa iti iei piese cu adevarat importante!

Accesorii spectaculoase, care te mentin in pas cu tendintele: iti atrag atentia in special diadema decorata cu pietre stralucitoare, gulerul detasabil statement si geanta tip caseta

Cand si cum porti astfel de piese? Stii probabil deja ca orice tinuta are nevoie de o atitudine pe masura. La fel se poate spune si despre cele mai spectaculoase accesorii ale acestui sezon. Le poti purta, desigur, si in tinute de strada curajoase, dar si in tintue de seara, atata vreme cat iti asumi cateva combinatii vestimentare de efect. Poti apela la orice incepand de la piese din denim si pana la rochii din catifea sau paiete.