New York Fashion Week, la fel ca orice alta saptamana a modei, vine la pachet cu o multime de tendinte de street style. Iar aceste tinute, purtate de bloggerite, vedete sau pur si simplu de catre fete pasionate de moda, sunt printre lucrurile care te pot inspira cel mai mult la o saptamana a modei, oricare ar fi ea. Din aceste tinute poti fura idei de styling mult mai realiste pentru garderoba ta si, de cele mai multe ori, poti vedea ce este cu adevarat cool acum si nu sezonul urmator. Iata cum arata doar cateva dintre cele mai bune tinute de pe podimul strazii de la New York Fashion Week.

cele mai bune tinute

Este drept ca divele care luau cu asalt candva strazile capitalelor modei s-au cam imputinat. Dar asta nu inseamna decat ca au ramas cele mai bune si mai creative dintre ele. Acum, fashionistele care te inspira sunt cele profesioniste, al caror stil il poti urmari cu incredere mai multe sezoane la rand.

Cele mai bune tinute de street style de la New York Fashion Week iti ofera cateva retete de stil pe care le poti aplica aproape oricand in garderoba ta. Sau poate mai ai nevoie de cateva piese in plus, deci nu mai amana si porneste la shopping.

Vezi care dintre tinutele de pe podiumul strazii iti plac cel mai mult si incearca sa ti le compui din ce piese ai deja la dispozitie in colectiile de sezon. Te asigur ca este mai mult decat posibil.