Accesoriile sunt una dintre cele mai importante parti ale garderobei tale si trebuie sa le faci un upgrade, oricat de mic, la inceputul fiecarui sezon. Luna aceasta iti indrepti atentia catre una dintre cele mai seducatoare colectii de ochelari de soare din randul marilor retaileri. Este vorba de ochelari de soare Mango si ti-am pregatit o selectie de zece modele absolut impecabila, ca sa te scutesc de o bataie de cap in plus atunci cand te afli data viitoare la shopping.

ochelari de soare mango

Cum porti noii ochelari de soare ai acestui sezon? Este simplu. Pastreaza modelele retro in stilul anilor ’90 pentru tinutele de zi sau de party, in timp ce modelele supradimensionate se vor potrivi de minune pentru tinutele formale de birou sau pentru orice moment al zilei in care ai nevoie sa arati ceva mai serios.

Ochelari de soare Mango: cunoscutul retailer bifeaza sezonul acesta toate trendurile din domeniu, de la modelele retro, cu lentila ingusta, pe care le vezi adesea in tinutele Bellei Hadid, pana la modelele supradimensionate, in stilul anilor ’70