ochelarii de soare potriviti

Daca identifici care sunt ochelarii de soare potriviti pentru fizionomia ta, ai scapat de o grija pentru totdeauna. Singurul lucru care mai conteaza de acum inainte e sa iasa din nou soarele!

Goana dupa ochelari de soare la moda in 2016 este justificata de abia dupa ce ai descoperit forma ideala pentru fata ta. Sigur ca ramele pot fi realizate din materiale sau culori diferite in fiecare sezon si chiar nu trebuie sa te opresti la o singura pereche decat in cazul in care ai facut o investitie intr-o pereche iconica.

Lasa-te inspirata de Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Palermo, Kendall Jenner si Gigi Hadid, patru muze celebre care stiu sa-si aleaga ochelarii de soare potriviti fetei si stilului lor personal.

Ochelarii de soare potriviti pentru 4 fizionomii diferite

Fata ascutita: ochelari de soare cat-eye

Este mai larga pe linia ochilor si a pometilor, fruntea si linia barbiei sunt mai inguste, asemenea unui diamant. Pometii sunt inalti si bine definiti, fruntea este mica si barbia ascutita.

ochelari de soare fata ovala
Olivia Palermo

Fata in forma de inima: ochelarii Aviator

Este mai lata in zona fruntii si a obrajilor si mai ingusta in zona barbiei.

ochelarii de soare potriviti 2016
Kendall Jenner

Fata ovala: ochelarii supradimensionati

Este considerata cea mai echilibrata: marginile fetei sunt alungite, fruntea este inalta si larga, barbia este rotunijta. Adica fruntea, pometii si barbia sunt intr-un perfect echilibru vizual.

ochelarii de soare potriviti
Rosie Huntington-Whiteley

Fata patrata: ochelarii rotunzi

Se caracterizeaza prin aceeasi latime a fruntii, obrajilor si maxilarului. Fruntea este larga, iar cea mai evidenta trasatura este linia patrata a maxilarului.

ochelari de soare fata rotunda
Gigi Hadid

Este foarte usor sa te simti depasita de viteza cu care se misca moda in ultima vreme. Regulile de stil se schimba sau dispar cu desavarsire. Partea buna este ca ai parte de mai multa libertate ca niciodata. Afla daca asortarea gentii cu ochelarii de soare este un mit sau o regula de stil valabila!

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Guliver.