Seara trecuta, a avut loc cel mai asteptat eveniment al anului din industria cinematografica, Oscar 2018, aflat la cea de-a 90-a editie. Ca si pana acum, la gala de decernare a statuetelor s-au intalnit cele mai iubite vedete din intreaga lume, care au stralucit, la propriu, in tinute glam. Iata ce vedete au primit aprecieri la categoria cel mai bine imbracate vedete pe covorul rosu, la premiile Oscar 2018!

oscar 2018

Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles, a gazduit aseara vedete renumite din industria cinematografica, dar si din cea de divertisment, din toate colturile lumii. Ca de fiecare data, la scurt timp dupa defilarea de pe Covorul Rosu, listele cu cel mai bine sau cel mai prost imbracate vedete au si aparut.

Tinutele glam au acaparat toate privirile aseara la premiile Oscar 2018 si vedetele cu staif, precum Jeniffer Lawrence, Margot Robbie, Nicole Kidman sau Jane Fonda, au reusit sa ocupe primile pagini ale celor mai importante publicatii din lume.

Iata 10 tinute demne de covorul rosu de la premiile Oscar 2018 drept sursa de inspiratie pentru cum ar trebui sa arate un outfit de seara perfect.