Pentru a respecta noile reguli de stil, garderoba ta are nevoie de cateva perechi de pantaloni de toamna la moda, pe care tu sa te poti baza oricand. Iata cum arata o selectie mai mult decat completa pentru urmatoarea ta lista de shopping, pe care o poti folosi pentru a te orienta luna asta. Alege cele mai frumoase modele, mizand pe croiuri interesante in primul rand, si iti garantez ca vei face furori.

pantaloni de toamna la moda

Indreapta-ti atentia catre modelele de pantaloni potrivite pentru o tinuta office. Acestia sunt, din varii motive care au legatura cu moda anilor 90 (cine ar fi ghicit?), ceva mai masculini decat ai fost obisnuita pana acum. Dar asta nu ar trebui sa fie o problema, avand in vedere ca un look usor androgin face minuni cand vine vorba de o tinuta office.

Cele mai cool modele de pantaloni de toamna la moda sunt, desigur, cei tip culottes, dar si blugii decorati cu perle. Ambele perechi sunt perfecte pentru o tinuta de party.

Pentru tinutele de zi, poti opta pentru aproape orice pereche, pornind de la blugii clasici, pana la pantalonii eleganti cu insertii sau cei din catifea creponata.