pantalonii cu talie inalta

Daca pantalonii cu talie inalta te-au cucerit, inainte sa pornesti la shopping trebuie sa afli cum se poarta si pe cine anume avantajeaza in functie de silueta. Vei econimisi timp pretios si vei fi pe deplin multumita la final!

Pantalonii cu talie inalta au cucerit inimile fashionistelor inca de acum cateva sezoane. Pentru ca exista nenumarate combinatii in care poti sa ii porti in functie de model.

Ii poti aborda intr-o tinuta cu influente 80’s: combina o pereche de pantaloni skinny cu talie inalta, o pereche de pantofi cu toc kitten si un hanorac supradimensionat. Sau ii poti aborda in mixuri eclectice alaturi de cizme, bocanci pantofi sport si jachete de motociclist si trenciuri stranse in talie. Dar, inainte sa te intrebi cum se poarta pantalonii cu talie inalta trebuie sa stii pe cine avantajeaza si ce modele se potrivesc pentru fiecare silueta. Iata cateva variante:

Cum alegi pantalonii cu talie inalta in functie de silueta

1. Silueta miniona

Daca ai o silueta miniona vei urmari sa pari mult mai inalta. Pentru a face asta trebuie sa abordezi anumite tipuri de pantaloni cu talie inalta. Pantalonii culottes sunt poate cei mai potriviti si, in general, orice model cu un croi mai larg care iti taie piciorul doar deasupra gleznei.

pantaloni culottes cu talie inalta
Pantaloni culottes cu talie inalta Asos, 49 euro, asos.com.

2. Silueta XL

Pentru ca nu exista un singur tip de silueta XL reteta pantalonilor cu talie inalta este si ea una destul de vasta. De exemplu, in cazul unei siluete inalte plus size pantalonii cu talie inalta skinny iti vor lungi linia picioarelor, deci se vor potrivi de minune. In cazul unei siluete XL minione se vor potrivi pantalonii cu talie inalta si un croi ceva mai amplu.

pantaloni stramti plus size cu talie inalta
Pantaloni cu talie inalta Asos, 30 euro, asos.com.

3. Silueta inalta

Dor pentru ca esti inalta si slaba asta nu inseamna ca tot ce porti te va avantaja. De exemplu, daca esti foarte inalta, nu ar trebui sa mai abordezi pantalonii cu talie inalta avand in vedere ca risti sa iti disproportionezi silueta.

pantaloni eleganti cu talie inalta
Pantalaoni eleganti cu talie inalta Asos, 42 euro, asos.ocm.

Daca vrei sa te foloseti la maxim de potentialul propriei garderobe trebuie sa fii indrazneata si sa reconsideri modul in care iti alegi tinutele. De exemplu, poti purta pantaloni eleganti in tinute casual. Iata ce trebuie sa stii!

Foto: asos.com.