Sezonul nuntilor bate la usa, iar din toate nuntile magnifice care vor urma este posibil ca una sa fie chiar cea pe care ai asteptat-o cu nerabdare: a ta. Am aruncat o privire peste ce au purtat miresele in ultimii ani la nunti si am luat pulsul tendintelor pentru a-ti alcatui, in cele din urma, o selectie cool de pantofi de mireasa. De ce ai nevoie de acesti pantofi? Pentru ca te vor diferentia de celelalte mirese si iti vor garanta o tinuta nu doar de poveste, dar demna de marile catwalkuri ale modei.

pantofi de mireasa

Vrei sa iesi in evidenta prin mai mult decat faptul ca tu esti mireasa si implicit esti in centrul atentiei? Ei bine, solutia sunt pantofii! Nu vei putea sa jonglezi enorm de mult cu modelul de rochie pe care ti-l doresti, dar pantofii sunt cu totul alta poveste. Iata cateva modele care fac mai mult decat sa dea personalitate unei tinute pe care o porti o singura data in viata. Sunt pantofi care te vor ajuta sa arati pur si simplu de milioane.

Vara aceasta fii o mireasa cool, care tine pasul cu tendintele, abordand cateva modele ultra stylish de pantofi de mireasa