Pantofii sunt cei mai buni prieteni ai tai si trebuie sa ai grija de ei ca ochii din cap. In schimb, si ei vor avea grija de tine, mai ales daca alegi intelept o pereche de pantofi de zi fara toc, care iti va oferi toata libertatea de miscare de care ai nevoie. Iata cum arata modelele care sunt pe val sezonul acesta si ce trebuie sa stii inainte sa pornesti la shopping.

pantofi de zi fara toc

Recapituleaza cele mai importante reguli cand vine vorba de shopping. Nu fa compromisuri in ceea ce priveste calitatea. O pereche de pantofi frumosi merita un buget pe masura.

Daca vei opta pentru modele din piele, in care te simti bine si care vor arata impecabil si dupa mai multe purtari, iti garantez ca ai facut o alegere inteleapta. Daca vei urmari doar piese frumoase, dar de calitate indoielnica, te vei convinge singura de greseala cand vei avea aceleasi batai de cap cu shoppingul de pantofi peste doar doua luni.

Pantofi de zi fara toc: poarta-i in tinute minimaliste, alaturi de pantaloni culottes si topuri din poplin cu croiuri inedite. Sau in tinute formale de birou, impreuna cu diverse costume de dama.

Luna aceasta, alege pantofi de zi fara toc care te ajuta sa eviti plictiseala si crizele de inspiratie.