rhea costa

Daca as spune ca Rhea Costa este unul dintre cele mai prospere branduri romanesti nu as exagera. Nici macar nu ar trebui sa ma crezi pe cuvant. Dar vedetele care au ales, in ultimii ani, sa poarte creatiile brandului te pot convinge. Printre ele se numara Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Catherine Zeta Jones, Lorde sau Demi Lovato. Mai mult decat atat, Rhea Costa tocmai a devenit primul brand romanesc inclus oficial de catre Camera Nazionale della Moda Italiana in programul Saptamanii Modei de la Milano.

rhea costa
Gigi Hadid purtand o salopeta semnata Rhea Costa, la New York Fashion Week, in 2015.

Ce este Camera Nazionale della Moda Italiana? O organizate non-profit a carui scop este, inca de la finantarea sa din 1958, promovarea modei italiene in lume si descoperirea si formarea de noi talente in materie de design vestimentar. Si avand in vedere ca moda italiana este un reper de stil impecabil la nivel mondial, poti spune ca fac o treaba destul de buna. Tot aceasta organizatie este cea care se ocupa in fiecare an de Saptamana Modei de la Milano. Deci poti intelege niveul de autoritate pe care il are Camera Nazionale della Moda Italiana pe plan international si cat de important este ca un brand romanesc sa fie luat in vizor de o astfel institutie de prestigiu.

Rhea Costa este primul brand romanesc invitat oficial sa faca parte din programul Milan Fashion Week

Casa de moda Rhea Costa isi va prezenta colectia de Primavara/Vara 2018 in cadrul unei expozitii speciale, pe 21 septembrie, incepand cu ora 14:00. Expozitia va avea loc in Sala Cavallerizze din incinta Muzeului National de Stiinta si Tehnologie.

Rhea Costa SS18 Preview
Rhea Costa SS18 Preview

Rhea Costa SS18 Preview
Rhea Costa SS18 Preview

Rhea Costa SS18 Preview 015D-LG LR
Rhea Costa SS18 Preview

Cele mai bune tinute de street style de la New York Fashion Week iti ofera cateva retete de stil pe care le poti aplica aproape oricand in garderoba ta. Sau poate mai ai nevoie de cateva piese in plus, deci nu mai amana si porneste la shopping.

Foto: Guliver.