colectie de pantofi

Cum poate arata o colectie de pantofi creata de un superstar pop si un designer celebru? Rihanna si Manolo Blahnik vor lansa sub numele Denim Dessert o serie de modele din denim in editie limitata!

Pentru toate fashionistele care au o pasiune pentru denim, vestea ca Rihanna va face o colectie de pantofi din cel mai popular material al tuturor timpurilor este de neratat. Colectia capsula Denim Dessert se fi disponibila din 5 mai in NYC, Londra si Hong Kong si cuprinde patru modele super-sexy. Primele imagini dintr-un shooting spectaculos care i-a avut ca protagonisti pe Rihanna si Manolo Blahnik au aparut in Vogue UK si pe pagina de Instagram a revistei.

Cum arata noua colectie de pantofi din denim?

In afara de ghetele si sandalele cu toc cui, si pantofii din denim accesorizati cu paiete, pietre si cristale, Rihanna si Manolo Blahnik au creat si o pereche de cizme lungi care se prind cu o centura in talie. Sigur ca piesele din noua colectie de pantofi sunt excentrice si opulente, dar reflecta intocmai stilul bling-bling si preferintele vedetei in materie de moda si stil.

colectie de pantofi rihanna
Pantofii din colectia Denim Dessert pornesc de la 767$

Modelele din noua colectie de pantofi sunt inspirate de stilul si tatuajele Rihannei

Evident ca perechea de cizme din denim este piesa de rezistenta a colectiei. Nu e de mirare ca Rihanna declara: “Aceste cizme sunt periculoase! Daca incerci sa te intorci acasa in siguranta, nu le purta! Vei fi rapita, cizmele astea te baga in incurcatura.”

colectie de pantofi

Celebrul designer Manolo Blahnik nu a facut vreo declaratie incendiara, dar este foarte fericit de noua lui colaborare cu diva pop.

rihanna si manolo blahnik
Designerul de pantofi Manolo Blahnik si Rihanna surprinsi intr-o discutie despre noua colectie de pantofi

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Guliver.