rochia lunga

Mult timp, rochia lunga nu a fost piesa de rezistenta a brandului Murmur, insa cererea din partea VIP-urilor si a clientelor a demonstrat ca este o nevoie reala de astfel de piese elegante pentru evenimentele speciale.

Dupa aparitiile Madonnei sau ale lui Beyonce si Kylie Jenner purtand body-urile, corsetele sau chiar costumele din colectia Roleplay, designerul Andreea Badala vine in intampinarea clientelor sale, indiferent ca sunt superstaruri sau femei pasionate de moda cu rochia lunga Murmur.

Rochia lunga Murmur nu este o piesa pentru timide!

rochia lunga

Rochia lunga creata special pentru primavara-vara 2016 este senzuala, lasciva si delicata in acelasi timp. Punctele forte sunt elegant evidentiale prin elementele de corset reinterpretate sau sliturile adanci, provocatoare.

Colectia Murmur ne plimba in vara asta pe Riviera

colectia murmur vara 2016
Noua colectie e disponibila online pe www.murmurstore.com

Ce isi doreste sa poarte femeia Murmur in cea mai frumoasa perioada a anului? Asta a fost intrebarea pe care si-a pus-o designerul Andreea Badala pentru colectia dedicata sezonului de primavara-vara 2016

“Am revazut toate piesele Murmur de pana acum si le-am reconstruit in tinute feminine, adaugand un accent retro si dulce. Vara asta, ea merge pe Riviera, unde isi traieste feminitatea si isi celebreaza frumusetea. Mi-am imaginat fiecare moment al zilei si l-am abordat astfel incat orice detaliu sa evidentieze o senzualitate jucausa: de ce nu ar putea purta ea un body sau o bustiera cu pantaloni scurti alaturi de un kimono, in timpul zilei? Sau un top simplu de matase, ce are cel mai fin detaliu de lenjerie, impreuna cu o fusta perforata? Si cum s-ar putea bucura mai mult de dupa amiezele insorite decat etalandu-se intr-un body sculptural in culoarea preferata, peste care poarta o rochie petrecuta, ce ii permite sase descopere atat cat doreste? Seara ramane spatiul magic, plin de aventura, unde isi au perfect locul corsetul cu umerii goi si fusta cu transparente, sau rochia cu structura de corsaj si transparente ludice. Iar, bineinteles, rochia lunga Murmur este menita sa fure atentia, fie ca este purtata la o cina romantica sau la un eveniment glamuros.“

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Murmur.