Ti-ai facut deja bagajele de vacanta? Asigura-te ca mai ai loc pentru cateva rochii de plaja la moda de nota zece. Daca le alegi pe cele potrivite, nu doar ca te vei simti foarte stylish chiar si cand esti la plaja, dar le vei putea purta si in restul zilei, chiar si la un party. Iata ce modele trebuie sa ajunga pe urmatoarea ta lista de shopping si apoi in bagajul de calatorie!

📸🔥🌋 with @davidgomezmaestre

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

Garderoba ta de plaja are nevoie de cele mai bune si mai frumoase rochii de plaja. Orienteaza-te catre modele cu un design actual si croite din materiale naturale, care nu te vor sabota in soarele arzator de iulie sau august. Cele mai potrivite modele sunt cele cu umerii descoperiti sau cele tip camasa, care sunt incredibil de usor de imbracat. Desigur, nici modelele tip tunica supradimensionata nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau, mai ales daca vorbim de cele brodate, care sunt nici mai mult nici mai putin decat visul oricarei fashioniste boho.

Vara asta, cele mai stilate rochii de plaja la moda sunt si cele mai simple, cu un design minimalist, dar practic. Piesele alese trebuie sa fie confectionate din materiale naturale, care te vor ajuta sa te simti cat mai bine in outfitul tau.