saptamana modei la new york 2017 catwalk

In perioada 7 – 14 septembrie se desfasoara Saptamana Modei la New York, iar noi nu puteam ramane indiferente la valul de noutati din fashion care sosesc o data cu ea.

Descopera in acest material care au fost look-urile noastre preferate de street style si colectiile care ne-au atras atentia cu povestea sau cu decorul lor!

Colectiile cu povesti speciale de la Saptamana Modei la New York

saptamana modei la new york 2017 catwalk

In luna februarie a anului trecut Tom Ford a anuntat ca va prezenta colectia sa pentru femei si barbati pentru toamna-iarna 2016 la inceputul lunii septembrie 2016, iar data respectiva va coincide astfel cu livrarea respectivelor haine in magazin. Aceasta abordare a fost imbratisata si de Burberry, sugerand ca acest sezon ar putea fi un punct radical de cotitura pentru felul in care este prezentata si consumata moda. Tom Ford si-a dezvaluit colectia saptamana trecuta alegand un cadru intim: o cina la Four Seasons din Seagram Building – New York unde au fost chemate celebritati precum Julianne Moore, Tom Hanks, Rita Ora si Iman.

saptamana modei la new york 2017 catwalk

Alexander Wang a incheiat un parteneriat cu adidas Originals si a realizat o linie cu 84 de piese de imbracaminte unisex plus incaltaminte pentru primavara anului 2017. Totodata el a lansat si o colectie capsula in editie limitata disponibila duminica in magazinele pop-up din New York City. Pentru defilarea finala, modelele au fost imbracate in tinute sport all black decorate cu traditionalul logo adidas intors cu susul in jos.

saptamana modei la new york 2017 catwalk

Daca te uiti pe imaginile de prezentare ale noii colectii J.Crew pentru primavara anului 2017 ceva ti se va parea ciudat. Nu sunt clasicele modele cu care te-ai obisnuit, ci persoane de toate varstele si cu conformatii extrem de diferite. Printre acestia s-au numarat bloggerita/fotografa Tamu McPherson, consultanta de moda Ramya Giangola si PR-ul politic si invitata special din serialul “Girls” Audrey Gelman. Ele au fost doar cateva dintre persoanele care au ajutat brandul sa-si spuna povestea pentru noul sezon ca si cum noile piesele fac deja parte din garderoba lor personala.

saptamana modei la new york 2017 catwalk

Multe branduri, de la Estee Lauder la Vogue, incearca sa-si lege constant numele de Gigi Hadid, supermodelul momentului in social media. Tommy Hilfiger a facut un pas mai departe pentru a profita din plin de ascensiunea si de popularitatea ei: a creat o colectie impreuna cu Gigi pe care a prezentat-o la Saptamana Modei de la New York intr-un cadru fastuos. Acesta a fost primul sezon in care designerul a adus pe catwalk o colectie care poate fi cumparata in totalitate si care este si usor de purtat.

5 look-uri de street style de la Saptamana Modei la New York care ne-au cucerit

saptamana modei la new york 2017 catwalk saptamana modei la new york 2017 catwalk saptamana modei la new york 2017 catwalk saptamana modei la new york 2017 catwalk saptamana modei la new york 2017 catwalk

Descopera si momentele cool ale Saptamanii Modei la New York desfasurate la inceputul acestui an!

Foto: Guliver