Unul dintre cele mai vibrante si colorate orase ale lumii gazduieste zilele acestea cele mai iubite si asteptate show-uri de moda. Saptamana modei la New York 2018 a debutat zilele trecute, iar strazile au inceput sa fie insufletite cu outfituri care mai de care mai spectaculoase. De la influenceri in moda si pana la mari vedete, iti prezint astazi o selectie cu cele mai cool tinute din cadrul saptamanii modei de la New York.

Chiar daca vremea nu este prielnica, New York-ul gazduieste zilele acestea adevarate spectacole de moda in plina strada, unde mixul eclectic isi face simtitor aparitia si reuseste sa fie imbinat cu succes cu tinute clasice in culori neutre precum: bej, alb sau negru. Ca si in anii trecuti, orasul este impresionant din punct de vedere al tinutelor de strada purtate de cei mai cool influenceri, blogeri, stilisti si fotografi.

Lasa-te inspirata de moda strazii din New York si vezi care sunt cele mai cool trenduri pe care la poti purta si tu in aceasta primavara. Mai departe ti-am pregatit o serie cool de tinute de la Saptamana Modei la New York 2018 din care vei afla cum iti poti construi, creativ, un outfit demn de podiumurile marilor capitale ale modei.