haine de blana

Scurta de blana este una dintre cele mai cool piese de sezon si ar trebui sa faca parte deja din garderoba femeilor de orice varsta. Cu toate astea, inainte sa te decizi sa o porti trebuie sa stii cateva lucruri.

Scurta de blana este o piesa pe care ar trebui sa o abordezi mai des. Daca nu ai deja una in garderoba, ar trebui sa pornesti la shopping imediat. Si totusi, inainte sa faci asta, trebuie sa determini daca scurta din blana este intr-adevar o piesa care ti se potriveste cu adevarat.

haine de blana

Poti rezolva aceasta problema extrem de usor tinand cont de cateva puncte de reper simple. Iata care sunt

Poarta o scurta de blana doar daca se potriveste stilului si siluetei tale!

1. Inaltimea ta conteaza enorm

Desi nu te poate opri nimeni sa porti exact ceea ce iti doresti, ar trebui sa stii ca daca silueta ta este una miniona o scurta de blana nu te va avantaja deloc. Ce va face in schimb va fi sa iti coboare din inaltime si mai mult si sa iti supradimensioneze inutil zona bustului.

scurta din blana multicolora
Scurta de blana Asos, 169 euro, asos.com.

2. Nu este o piesa care se potriveste oricarui stil vestimentar

Opteaza pentru ea daca esti fana unui stil cu influente sic frantuzesti sau daca iti place sa jonglezi cu foarte multe elemente si sa reinterpretezi alte stiluri dupa propriile tale idei. Cu siguranta scurta de blana ti se va potrivi de minune daca stilul tau predominant este unul eclectic.

scurta de blana neagra
Scurta de blana neagra Asos, 450 euro, asos.com.

3. Nu te limita la nuantele obisnuite

Nu ocoli irezistibilele haine din blana artificiala. Iar cum blana eco este mai usor de vopsit, ai la dispozitie o multitudine de variante de blana ecologica colorata. Dar fii foarte atena. Blana colorata in tonuri electrizante necesita si o anume atitudine plus cateva cunostinte de stil, deci fii sigura ca nu vei da gres atunci cand o cumperi.

scurta de blana kaki
Scurta de blana kaki Asos, 59 euro, asos.com.

Vesta din blana face parte din arsenalul pasionatelor de moda de o buna bucata de vreme. Odata cu aparitia noilor trenduri de sezon probabil ai si uitat ca o ai in dulap. E timpul sa o scoti din nou la lumina si sa o porti total diferit decat pana acum!

Foto: asos.com.