Selena Gomez a implinit recent 25 de ani, iar cu ocazia asta ne putem uita in urma la cateva dintre cele mai stilate tinute pe care le-a purtat in ultimul an. Chiar daca vedeta nu opteaza pentru tinute ultra indraznete, multitudinea de stiluri pe care le abordeaza ne-au facut sa asteptam cu mare interes aparitiile ei la evenimentele mondene. Iata zece tinute prin care Selena Gomez s-a remarcat in lumea modei in ultimii ani si din care, fara indoiala, poti fura si tu cateva idei pentru garderoba ta.

Selena Gomez

Selena ne-a demonstrat ca poate arata impecabil intr-o rochie alba eleganta, care ii da o alura de star de cinema de moda veche, asa cum au fost Marilyn Monroe sau Katharine Hepburn. Dar ne-a aratat, de nenumarate ori, ca isi poate asuma si un stil ceva mai actual, amestecand piese din diverse stiluri sau pur si simplu purtand piese cu un croi modern. Selena Gomez este, fara indoiala, una dintre cele mai stilate dive moderne de la Hollywood si ne-a convins, nu o singura data, ca este un adevarat fashion icon al momentului.

Daca nu rezonezi cu stilul divelor ceva mai extravagante de la Hollywood, atunci Selena Gomez este cu siguranta reperul de stil dupa care te poti ghida

Ti-am pregatit zece tinute din care te poti inspira oricand, indiferent ca ai nevoie de idei fresh pentru un look office sau pentru un outfit de party.