Desi visam la o primavara solara, fara precipitatii, iata ca vremea nu tine cont de dorintele noastre. Din fericire ne putem construi tinute de ploaie reusite si fara sa ne intoarcem la garderoba de toamna. Va invitam sa descoperiti doua variante cu care mergeti la sigur!

tinute de ploaie stylish
Tinute de ploaie stylish. Umbrela roz se asorteaza perfect cu o geanta roz. Poti folosi si un ceas care are cadranul de aceeasi culoare, pentru un efect si mai stralucitor.

Solutia 1: tinute de ploaie intr-o versiune clasica

Nimeni nu vrea sa ajunga la birou cu hainele pe jumatate ude si cu parul plouat, asa ca umbrela este accesoriul must-have in astfel de zile. Trenciul si cizmele de guma sunt de asemenea doua piese care se dovedesc de mare ajutor si care nu trebuie sa iti lipseasa din aceste tinute de ploaie. Iar daca nu vrei sa ramai incaltata cu cizmele de guma iti poti lua o pereche de balerini de schimb intr-o geanta.

Camasa alba Pure Love de pe shop.andreearaicu.ro, 169 lei; Cizme de guma Deichmann, 89 lei; Inel cu diamante de pe bijuteriateilor.ro, 315 euro; Jeansi New Look, 129,90 lei; Ceas Michael Kors de pe bbcollection.ro, 1120 lei; Geanta New Yorker, 109 lei; Trenci Topshop, 59 lire; Umbrela de pe asos.com, 30,14 euro