garderoba de iarna

Optimizeaza-ti garderoba de iarna cu cat mai multe piese versatile pe care le vei putea purta si in primavara viitoare. Afla care sunt cele mai trendy!

Simultan cu venirea lunii noiembrie, garderoba de iarna necesita, ca in fiecare an, cateva schimbari. Am crezut mereu ca, indiferent de anotimp, cele mai importante piese din garderoba sunt cele ultra versatile si nu piesele de sezon. Vorbesc despre accentele vestimentare pe care, cu putin noroc si multa responsabilitate, le vei putea purta si la primavara!

De cele mai multe ori vei observa ca cele mai banale piese sunt si cele mai importante. O camasa alba , de exemplu, nu se demodeaza atat de usor si iti va fi loiala timp de mai multe sezoane. Acelasi lucru il poti spune si despre urmatoarele piese:

3 accente versatile pentru garderoba de iarna

1. Camasa supradimensionata

Purtata impreuna cu o pereche de blugi rupti iti va da un aer grunge ideal pentru zilele de toamna. Poti arunca peste aceasta tinuta cool un palton minimalist sau o parka militareasca.

garderoba de iarna
Camasa Mango, 199 lei, mango.com.

 2. Esarfa subtire

O poti folosi pentru a-ti accesoriza intr-un mod sic o tinuta de birou sau. Daca preferi esarfele subtiri mai pretioase, trebuie sa afli ca sunt foarte la moda cele din catifea. Pentru a-ti face mai interesanta o tinuta de seara merita sa incerci sa o porti in locul obisnuitului colier.

garderoba de iarna
Esarfa Zara, 39 lei, zara.com.

 3. Pantofii masculini

Oricine are nevoie din cand in cand de o schimbare de scenariu, de putina liniste, de putin timp si, una peste alta, de putina comoditate. Nu, nu iti spun ca trebuie sa renunti la tocuri, doar ca merita sa profiti din cand in cand de pantofii masculini comodi si mereu eleganti.

garderoba de iarna
Pantofi Asos, 51 euro, asos.com.

Afla care sunt cele 10 trucuri de stil valabile si astazi inspirandu-te de la adevaratele dive.

Foto: zara.com, asos.com, mango.com.