Te intrebi cum ai putea sa arati ca un model din show-ul Dolce & Gabbana? Tendintele 2015 vin in ajutorul tau: foloseste accesorii de par cu flori din matase sau chiar naturale. Selectia noastra include piese accesibile!

accesorii de par cordeluta
Iata cateva idei de accesorii de par. Cordeluta cu flori iti va conferi un look romantic

Top 4 accesorii de par in 2015

De multe ori un look senzational are prea putin de-a face cu efortul depus sau cu orele petrecute in oglinda. Gandeste-te ca cele mai multe complimente despre felul in care iti sta coafura le primesti exact cand te straduiesti mai putin. Ok, eu sunt obsedata de felul in care-mi sta parul si tocmai de aceea va impartasesc ultima noutate in materie de accesorii de par. Designerii au nascocit pentru 2015 o modalitate simpla si accesibila de styling cu ajutorul florilor.

1. Cordeluta cu flori

Inspiratia look-ului Dolce & Gabbana vine din Spania! Dansatoarele de flamenco isi impodobesc coafura cu trandafiri rosii, simbolizand dragostea si pasiunea specifice acestui gen muzical si dansului originar din Andaluzia.

Tips: daca esti o persoana boema, iti sugerez sa porti accesorii de par cu flori. Cordeluta metalica iti rezolva instant orice problema de hair style. Chiar daca ti se pare incredibil, o poti integra cu succes si in tinute de iarna: poarta flori in par cu un palton clasic, accesorizat cu o esarfa supradimensionata cu franjuri.

Cordeluta cu flori Asos, 15 eur, asos.com

Foto deschidere: Dolce & Gabbana primavara-vara 2015/Guliver.