Daca te-ai plictisit de moda androgina, de tinutele hipermasculinizate, te poti reintoarce oricand la outfituri feminine intr-un mod extrem de creativ. Iata doar una dintre variantele prin care poti face asta din cateva miscari si niste accesorii la rochie neagra de care ai nevoie!

accesorii la rochie neagra
Aceste accesorii la rochie neagra te ajuta sa ai un look feminin si inedit

Accesorii la rochie neagra – cheia unui look original

Simti ca vrei sa incepi sezonul de primavara dintr-un unghi mult mai feminin si mai studiat? Există cateva modalitati foarte usor de pus in practica pentru a obtine tinute impecabile fara sa mergi neaparat pe o abordare clasica. Niste accesorii la rochie neagra sunt principalele instrumente cu care poti face asta.

In primul rand alege haine care-ti vin ca turnate. Suna destul de usor, insa in realitate nu e chiar atat de simplu. Nu inseamna ca trebuie sa te limitezi doar la haine extrem de mulate, ci doar sa eviti piesele lalai in care silueta ta se pierde cu desavarsire. Daca ai haine pe care le iubesti insa nu-ti mai vin atat de bine pentru ca ai slabit le poti duce la un croitor pentru a le adapta noilor masuri.

In al doilea rand opteaza pentru niste accesorii la rochie neagra cu un design cat mai atractiv. Ce poate fi atat de special la o pereche de pantofi? Un toc cu un aspect inedit sau un imprimeu jucaus. Nu porti de obicei palarii? Poate ar fi cazul sa incepi s-o faci. Chiar si un ceas cu un model deosebit poate juca un dublu rol, atat de instrument functional, cat si de bijuterie.

Set de inele Mango, 39 lei; Rochie in A Simplicity de pe shop.andreearaicu.ro, 275 lei; Geanta cathiasedeline.com, 89 euro; Palarie H&M, 89 lei; Pantofi Hot Stepper, 430 lei; Ceas Kate Spade de pe lordandtaylor.com, 593 lei

Colaj: Irina Cucu